Vijesti

2. godišnjica u Splitu

2. godišnjica u Splitu

2. godišnjica u Splitu

Na treću nedjelju Došašća, 14. 12. kad je ujedno i svetkovina sv. Ivana od Križa naša splitska Zajednica karmelskih laika proslavila je 2. godišnjicu svoga osnutka. Započeli smo svetom misom zahvalnicom koju je predvodio don Edvard Punda, duhovnik Zajednice, a pjevanje je uzveličao naš župski zbor u čijem su sastavu i mnogi naši članovi.  Iza mise nastavili smo s prigodnim programom.

Nakon meditacije na početku uslijedilo je prisjećanje o životu Zajednice u protekle 2 godine uz prigodnu prezentaciju koju je tumačila voditeljica Zajednice Snježana Čotić. Potom su neki članovi svjedočili o svojoj pripadnosti i duhovnom rastu kroz članstvo u zajednici. Malo duhovno osvježenje bile su izreke sv. Ivana od Križa koju je svaki član izvukao kao poticaj za daljnji hod prema vrhuncima Karmela. Nastavili smo druženjem uz slatku okrepu, a ovu lijepu i obogaćujuću večer okrunili smo zajedničkom fotografijom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × two =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *