Vijesti

Molitveni Sabor u Sveticama

Molitveni Sabor u Sveticama

Molitveni Sabor u Sveticama

Svjesne da su život i vrijednost života iz dana u dan ugroženiji, svojom molitvom i prisutnošću željele smo i mi sestre karmelićanke Božanskog Srca Isusova u zajedništvu s puntarskim župnikom vlč.Ivicom Kordić poduprijeti već skoro pa tradicionalni Molitveni Sabor za nerođene u Sveticama kod Ozlja. P.Marko Glogović, duhovnik i osnivač Udruge Betlehem protumačio je da ovaj molitveni susret dobio ime Sabor iz razloga što je Hrvatski Sabor izglasao zakon po kojem prekid trudnoće nije zločin, a mi svojom molitvom na ovom skupu želimo pokazati i dokazati da život započinje začećem te dignuti svoj glas prema Bogu za spas ljudskoga života. Osjećamo obavezu i odgovornost kao vjernice i redovnice podupirati svakodnevno svojim molitvama ovakve, Bogu drage inicijative. Posebno nam je na srcu te tu želju i molitvu polažemo u središte Božanskog Srca da i u krčkoj biskupiji Bog providi kuću u kojoj bi mlade majke pronašle sigurnost u trenucima kada su ranjene odbačenošću zbog začetog života kojeg nose pod svojim srcem. Bogu ništa nije nemoguće!

Vidimo u tome i duhovno poslanje našeg Karmela BSI biti “dom za beskućnike” današnjeg modernog doba te svesrdno potičemo i naše puntarske simpatizere karmelske duhovnosti kao i sve vas koji ovo čitate da molitvom i svojim glasom zajedno ustanemo u obranu ŽIVOTA!

 

Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × two =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *