Duhovni kutak

Uspon (103) Hrv. Leskovac

Uspon (103) Hrv. Leskovac

Uspon (103) Hrv. Leskovac

AUTOBIOGRAFIJSKI ZAPISI BL. MARIJE TEREZIJE OD SV. JOSIPA – 6

SPASONOSAN SAN

U tim danima punim patnje i sumnje Bog je došao s novom milosti u pomoć. Bilo je u snu. Našla sam se na morskoj obali; ispred mene, obasjano svjetlom, bilo je mirno, beskrajno more. Obala je bila potpuno ravna, a u njezinoj su se blizini ljuljale u sjaju sunčeva svjetla slikopisne brodice, sve su bile blještavo bijele i optočene plavim rubom. Bio je to krasan prizor, brodice su mamile na ulazak.
Približila sam se obali te sam se spremala ući u jednu od ovih brodica – nije bilo potrebno ništa posebno, bila je tako mala s niskim rubom da se moglo ugodno ući. U tom me trenutku iznenada na desnoj strani na ulasku spriječilo nebesko ukazanje. Ne samo da me spriječilo na ulasku, ne, štoviše, uputilo me da svratim pogled s ljupkih, malenih brodica dalje ulijevo i tada sam primijetila brod, veliki tamnosmeđi brod, tako visok da je na nj bilo moguće ući samo uz pomoć ljestava; i dalje lijevo u daljini ugledala sam golemi brod, također tamnosmeđ, i za taj je golemi brod bio privezan veliki smeđi brod.

Izvor: Uspon (103) veljača 2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × one =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *