Duhovni kutak

Uspon (105) Hrv. Leskovac

Uspon (105) Hrv. Leskovac

Uspon (105) Hrv. Leskovac

AUTOBIOGRAFSKI ZAPISI BL. MARIJE TEREZIJE OD SV. JOSIPA

PROMATRALA SAM ISUSA

Jedne mi je noći u snu došao moj dragi mali Isus.
U prvoj vili u Sz. Lörincu, u kojoj sam se tada nalazila, iz parka su vanjske stube vodile na gornji kat. Ispred ulaznih vrata nalazila se mala terasa. Ovdje sam kod široko otvorenih vrata vidjela najljupkijega dječaka Isusa kako stoji, imao je možda četiri godine, te mi je mahnuo da dođem do njega. Desnu je ruku pritom držao na čudan način ukočeno, to je bilo veoma primjetno.
Promatrala sam Božansko Dijete puna čuđenja i ushićenja kada je pokazalo u daljinu te sam ugledala rijeku koja je krivudala uz šumom prekrivenu uzvisinu; zatim sam na uzvisini vidjela veliku, prilično zbijenu zgradu.
Bio je to doista dražestan prizor: ljupko dijete, bistra rijeka obasjana sunčevim svjetlom, k tomu obale prekrivene sočnim zelenilom, a povrh prekrasna šuma .
Probudila sam se i odmah postala svjesna da je to još jedan Božji nalog. Uskoro su moje misli otišle u Schlieren gdje su sestre upravo tražile drugu kuću jer je tvornica od koje su unajmile vrt i igralište sada trebala to zemljište, a bez njega je bilo nemoguće dulje ostati s djecom u toj kući.

Izvor: Uspon (105) travanj 2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × 5 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *